1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kızılay Başkanı’nın oğlu ‘Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı’ymış!

Kızılay Başkanı’nın oğlu ‘Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı’ymış!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılay’ın AHBAP’a 46 milyon TL’lik çadır sattığı iddiası gündeme bomba gibi düşmesinin ardından Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın oğlu Muhammed Furkan Kınık’a çevrildi. Kınık’ın oğlunun Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı olduğu ortaya çıktı.

Kızılay Başkanı’nın oğlu ‘Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı’ymış! - s d3d6f7a5d1bec7830244f28431bcbfa70cfa84d4

Kızılay’ın Maraş depremi sonrası AHBAP’a çadır satması gündemdeki yerini koruyor. AHBAP, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Kızılay’ın kendilerine çadır sattığı iddiasını doğrulayınca olay iyice büyümüştü. Daha sonra Haluk Levent de olaya dahil olmuş ve “Çadırları kimden satın almalıyız’ gibi bir lükse sahip olmadıklarını dile getirmişti.

Kızılay Başkanı’nın oğlu ‘Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı’ymış! - kizilay ahbap

Oldukça tepki çeken bu gelişmelerden sonra Kızılay Başkanı Kerem Kınık, sattıkları çadırların parasını çadır imal etmek ve diğer yardımlar için kullandıklarını belirtmiş ve “Ahbap ve Kızılay’ın işbirliği ahlakidir, akılcıdır, yasaldır. Aksini iddia eden ise ya meseleyi anlamamış ya da kötü niyetlidir” demişti.

Kızılay Başkanı’nın oğlu ‘Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı’ymış! - kizilay baskani

Tüm gözler Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın ve bu olayın üstündeyken, Kınık’ın oğlu Muhammed Furkan Kınık’ın Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı olduğu ortaya çıktı.

Kendisi 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş ve eğitimini İstanbul Şehir Üniversitesi, City of London’da eğitimini tamamlamış.

Kızılay Başkanı’nın oğlu ‘Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı’ymış! - kizilay baskani oglu

2016 yılından beri Genç Kızılay Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Muhammed Furkan Kınık’a ve babası Kerem Kınık’a sosyal medydan onlarca tepki yağdı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kızılay Başkanı’nın oğlu ‘Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı’ymış!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir