1. Haberler
  2. Güncel
  3. Narin’in ön otopsi raporundan ilk sonuç: Bacakta kırık, yer değiştirme ihtimali yüksek

Narin’in ön otopsi raporundan ilk sonuç: Bacakta kırık, yer değiştirme ihtimali yüksek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köyünde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın dün yapılan ön otopsi raporuna göre; boynunda lezyon, ayağında kırık tespit edildi. Cesette yer değiştirme ihtimalinin yüksek olduğu, bunun da araştırıldığı gelen bilgiler arasında.

Diyarbakır’ın Tavşantepe köyünde 21 Ağustos’ta Kur’an kursuna gittikten sonra kayıplara karışan ve 19 sonra ölü bulunan Narin Güran’ın ön otopsisi dün akşam saatlerinde tamamlandı.

Her bulguyu ortaya çıkarmak için Narin Güran’ın bedeninde 91 noktadan numune alındı.

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ’ın aktardığı bilgiye göre, Narin’in bacağında kırık, boynunda ise lezyon tespit edildi. Uludağ, “Cesette yer değiştirme izi olma ihtimali yüksek. Bunu da araştırıyorlar” dedi.

Narin’in köyün hemen dibindeki küçük derede bulunması ve buranın daha önce defalarca aranması, cesedin sonradan buraya bırakıldığı ihtimalini güçlendiren bir faktör olarak gösteriliyor.

Saymaz: Zaman belirleme yapılamadı

Halk TV’den İsmail Saymaz ise ön otopsi sonucunda elde edilen ilk bulguları, sosyal medya hesabından yazdı. Buna göre, ön otopsiden çıkan ilk sonuçlar şöyle:

“Narin’in ön otopsisi bitti. Sol ayağının diz altından kopmuş görüldü, kaval kemiği çuvalın içinde çıktı. Gözle görülür şekilde bir kesici aletle ve silahla yaralama yok. İç kanama yok. Çürümeden ötürü ölüm zamanına ilişkin belirleme yapılamadı. Kesin ölüm sebebi incelemeler sonunda belli olacak.

‘Somut beyanda bulunmak mümkün değil’

Cesedin her noktasından, istismar da dahil her suçu ortaya çıkaracak 91 bulgu alındı. Ayak kemiği İstanbul Adli Tıp’a gönderilecek, kopmanın sebebi ancak burada tespit edilebilir. Tutanakta ‘Ciddi çürüme başladığından somut beyanda bulunmanın mümkün olmayacağı’ ifade edildi.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narin’in ön otopsi raporundan ilk sonuç: Bacakta kırık, yer değiştirme ihtimali yüksek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir