1. Haberler
  2. Güncel
  3. Selahattin Demirtaş: Bu defa izin vermeyiz

Selahattin Demirtaş: Bu defa izin vermeyiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Ankara saldırısını kınayarak, süreci baltalamaya çalışanlara izin vermeyeceklerini söyledi.

HDP’nin tutuklu eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’ndeki Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ’ye (TUSAŞ)’a yönelik saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demirtaş’ın Ankara patlamasına ilişkin açıklaması şöyle, “Ankara’daki saldırıyı kınıyoruz, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Yaralılara da geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar temenni ediyoruz.

‘Tüm gücümüzle arkasında olacağız’

Siyasetin önünün açılması için gerekenlerin yapılacağını da dile getiren Demirtaş: “Sorunlarımızın konuşarak, diyalogla, siyaset yoluyla çözülmesi arayışlarını kanla kesmeye çalışan anlayış bilmeli ki eğer Öcalan bir inisiyatif alır ve siyasetin önünü açmak isterse tüm gücümüzle arkasında olacağız” diye konuştu.

‘Bu defa izin vermeyeceğiz’

“Demokratik siyaseti ve barış arayışlarını itibarsızlaştırmaya, iradesiz kılmaya yönelik hiçbir yaklaşımı kabul etmeyeceğiz” diyen Demirtaş şunları konuştu: “Herkes hesabını kitabını buna göre yapmalıdır. Barış isteyenlerin sesinin, kimden gelirse gelsin bu defa bastırılmasına asla izin vermeyeceğiz.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Selahattin Demirtaş: Bu defa izin vermeyiz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir