1. Haberler
  2. Tüm Haberler
  3. Trendyol’dan satın aldığı kıyafette takip cihazı çıktı

Trendyol’dan satın aldığı kıyafette takip cihazı çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol adlı alışveriş sitesinden satın alınan ve kargoyla Irak Kürdistan Bölgesi’ne gönderilen paketin içerisindeki Mavi marka pantolondan takip cihazı çıktı.

Rojnews’in haberine göre; Apple Airtag akıllı takip cihazı, pantolonun arma kısmına yerleştirildi. Rojnews, takip cihazının görüntülerini paylaşarak, pantolonun gönderildiği kişiyle konuştu.

Haberde, kişinin siyasi nedenlerle Irak Kürdistan Bölgesi’ne yerleştiği belirtilerek, kişinin adını vermek istemediği kaydedildi. Yurttaş, ailesinden bazı kıyafetler istediğini ve kendisine gönderilen kıyafette GPS cihazı tespit ettiğini söyledi.

GPS Cihazı

Yurttaş, kıyafetin Trendyol’dan alındığını ve kendisine ulaştırıldığına işaret ederek, “Kıyafetler elime ulaştığı zaman kıyafetlerin içine gizlenmiş GPS cihazının olduğunu fark ettim. Ailem bu kıyafetleri devlet denetiminde olan ünlü online alışveriş uygulaması Trendyol’dan satın almış. Ancak kıyafetler elime ulaşınca gönderdikleri pantolonu elime aldım ve pantolona gizlenmiş sert bir cisim hissettim. Pantolonu açtığımda içine GPS koyduklarını gördüm” ifadelerini kullandı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trendyol’dan satın aldığı kıyafette takip cihazı çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir