1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van Büyükşehir Belediyesi yangın bölgesi için seferber oldu

Van Büyükşehir Belediyesi yangın bölgesi için seferber oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır ve Mardin’de yaşanan yangın faciası için seferber olan Van Büyükşehir Belediyesi, yolladığı araç ve personelden sonra bu kez de kurduğu seyyar aşevi ile binlerce yurttaşa günlük sıcak yemek dağıtıyor.

Mardin’nin Mazıdağı ilçesi ile Diyarbakır’ın Çınar ilçeleri arasında meydana gelen yangın felaketinden sonra onlarca iş makinesi ve personel ile bölgeye çıkarma yapan Van Büyükşehir Belediyesi yaraları sarmaya devam ediyor.

Mazıdağı ile Savur ilçeleri arasında yaşanan ve 8 kişinin yaşamını yitirmesine, onlarca kişinin yaralanmasına neden olan yangın felaketinden sonra bölgeye giden Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yangının çıktığı ilk andan itibaren iş makineleri ve itfaiye ekipleri ile bölgeye giden belediye ekipleri yangına müdahaleden sonra bölge halkının yararlarını sarmak için çalışmalara başladı.

Uzman ekiplerle bölgede bulunan Van Büyükşehir Belediyesi kurduğu seyyar aşevi ile binlerce yurttaşa sıcak yemek dağıtıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi yangın bölgesi için seferber oldu - van bsb yangin 2 Van Büyükşehir Belediyesi yangın bölgesi için seferber oldu - van bsb yangin 3 Van Büyükşehir Belediyesi yangın bölgesi için seferber oldu - van bsb yangin 4

Serhat News

Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Büyükşehir Belediyesi yangın bölgesi için seferber oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir