1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van Valiliği tekstilde hedef koydu: 50 bin istihdam

Van Valiliği tekstilde hedef koydu: 50 bin istihdam

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın tekstil merkezi haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ederken, Van Valiliğinden yapılan açıklamada, tekstilde hedefin 50 bin istihdam olduğunu açıkladı.

Van’ın yeni istihdam aracı olarak tekstil ön plana çıkmaya başladı. Van Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tekstilde hedefin 50 bin istihdam olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Valimiz Sn. Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesinde yapımı son aşamaya gelen tekstil fabrikalarının inşaatında incelemelerde bulundu” paylaşımı yapıldı.

Paylaşımda şu açıklamalara yer verildi:

“Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Valimiz, “Van her alanda ilerliyor ve gelişiyor. Van’ın imarı ve ihyasının yanında  vatandaşlarımızın, huzur, refah için çalışıyoruz. İstihdam konusunda önemli adımlar atıyoruz. Valiliğimizin 6 fabrikası şu an faaliyette. 2 bin insanımız istihdam ediliyor. 4 fabrika daha yapıyoruz. Kısa sürede tamamlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz. Bu fabrikalarımızda da 2 bin kişi istihdam edilecek. İlimizin işsizliğinin azaltılmasına katkı sağlayacağız. Hedefimiz tekstilde 50 bin istihdam sağlamak. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Valiliği tekstilde hedef koydu: 50 bin istihdam
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir