1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da iş dünyasını buluşturan düğün

Van’da iş dünyasını buluşturan düğün

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da iş insanı Farız Borazan’ın düğünü başta bölge olmak üzere ülkenin farklı kentlerinde gelen yüzlerce iş insanını bir araya getirdi. Düğün, kentte balya balya paraların gösterildiği düğünlerin aksine sade, şık bir etkinliğe sahne oldu.

 

KAMİAD Genel Başkan Yardımcısı, Van TSO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ve daha birçok iş insanı bir araya geldi. İş İnsanı Farız Borazan’ın oğlu Medet Serhat ile Nezir Talyak’ın kızı Şuhede kentte düzenlenen mütavazi bir törenle evlendiler. Düğüne başta Ankara ve İstanbul olmak üzere farklı kentlerde tanınmış çok sayıda iş insanı da düğünde hazır bulundu. Van Gölü kıyısında düzenlenen düğün törenine iş çevrelerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri başta olmak üzere binlerce davetli katıldı.

Düğün, iş insanlarını ve kentin ileri gelenlerini buluşturan sade ve şık bir etkinlik olarak dikkat çekti. Gösterişten uzak, daha samimi bir atmosferde gerçekleşen tören, sıcak bir birliktelik hissini sundu.

Para gösterişinin yapılmadığı düğünde, düğün sahipleri gelen misafirleri kapıda karşıladı. Düğünde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden İş İnsanı Farız Borazan, katılımın kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Borazan: “Düğünü çiçek bahçesine çeviren ve telefonla katılanlar ve gelin damada hediye göndermek üzere bütün Türkiye’deki ve Van’daki bütün dostlarıma sivil örgüt temsilcilerine ve siyasi parti temsilcilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu benim düğünüm değil Van halkının düğünüydü çünkü Van halkı bugüne kadar beni yalnız bırakmadıkları gibi bu özel günde de yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.

Düğün halaylarla sona erdi.

Serhat News

Tepki Ver | mutlu19
19
mutlu
Mutlu
9
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da iş dünyasını buluşturan düğün
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Avatar

    Tebrik edirem,Allah xoşbext etsin oğullu qizli olsunlar. Behrelerini göresen Fariz amca oğlu

    Cevapla
  2. Avatar

    Tebrik edirem,Allah xoşbext etsin oğullu qizli olsunlar. Behrelerini göresen Fariz amca oğlu

    Cevapla
  3. Avatar

    Bu kadar insan katılmış hala mütevazı düğüne katılım oldu diye haber yapmak da ne demek.

    Cevapla
  4. Avatar
    28 Temmuz 2024, 02:52

    👰 rhkenyelm

    Cevapla
  5. Avatar
    28 Temmuz 2024, 11:04

    bizene bundan kim olursa olsun hayır o düğün bu düğün şu düğün zenginler diye bilmek zorundamıyız ne saçma adetler edindiniz farız borazanmış banane kardeşim banane kimse kim siz vandaki sorunları konuşun kaldırım yol imar park bahçe altyapı bunları haner yapın kimene kimin düğününden

  6. Avatar

    Kaldırım işgalleri had safhada

    Cevapla