1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da İşKur  öncülüğünde istihdam atağı

Van’da İşKur  öncülüğünde istihdam atağı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da  İşKur öncülüğünde istihdam seferberliği başlatıldı. İlk etapta 150 kişiye iş imkanı sağlanmış olacak.

 

​Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile ‘ Concentrix (eski adıyla Webhelp) Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri AŞ.’’ arasında ‘’Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi’’ mesleğinde 150 kişilik işbaşı eğitim programı açıldı. Sözleşme Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Selma Biçek ile İşveren vekili Haydar Çelik tarafından imzalandı.

 

Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 2018 yılından bu yana ‘’ Concentrix (eski adıyla Webhelp)  Çağrı Merkezi’ ne 5 İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursu ve 34 İşbaşıEğitim Programı kapsamında 1572 katılımcı ve kursiyer vererek istihdam süreçlerine aracılık etmiştir. 2018 yılında 100 kişi ile istihdama başlayan Concentrix (eski adıyla Webhelp) Çağrı Merkezi Ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. bugün itibariyle 5000 kişi ile ilimizin istihdamına katkı sağlamaya devam etmektedir.

 

Ayrıca ’Concentrix (eski adıyla Webhelp)  Çağrı Merkezi’ bünyesinde işbaşı eğitim programına katılacak kursiyerlere İş Kulübü Lideri Züleyha ÇİFÇİ tarafında imaj yönetimi, özgeçmiş oluşturma, müşteri temsilcileri olarak yapılması gerekenler ile ilgili 8 saatlik iş kulübü eğitimi verildi. Kursiyerlere belge takdimi yapmak üzere Van Çalışma ve İş Kurumu İlMüdürü  Selma Biçek; İl Müdür Yardımcıları Ali Çınar ve Ali Aslan, Şube Müdürü Aydın Baştın ve Concentrix (eski adıyla Webhelp)  Çağrı Merkezi’ İnsan Kaynakları Yöneticisi Sevgi Yıldız katıldı.

 

Belge töreninde programın mevzuatsal işleyişine ilişkin olarak, İl Müdür Yardımcısı Ali Çınar katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra “Concentrix Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Yöneticisi Sevgi Yıldız söz alarak şunları ifade etti: “Concentrix olarak müşteri hizmeti alanında istihdam sağlamaktan ötürü çok mutluyuz. 2024 yılında işbaşı eğitim programlarının tekrar yürürlüğe girmesiyle İŞKUR ile iş birliğimize kaldığımız yerden devam edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. İlk kursumuzu yaklaşık 150 genç ile başlatıyoruz. İŞKUR ile iş birliğimiz ve yaratacağı katma değer bizim için çok kıymetlidir” dedi.

 

Program, son olarak konuşan Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Selma Biçek, Van işgücü piyasasına katma değer sağlayacak her proje ve her çalışmada işverenlerimizin ve tüm sektör temsilcilerinin yanında olacaklarını kaydettı. Biçek, “Sürekli istihdamın sağlanması noktasında Van İŞKUR olarak tüm firmalarımızı kurs, program ve projelerimizle desteklemeye devam edeceğiz. Tüm katılımcılara yeni iş hayatında başarılar dileriz” dedi.

 

Program toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da İşKur  öncülüğünde istihdam atağı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir