1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da renkli etkinlik: Çocuk yazarlar kitaplarını imzaladı

Van’da renkli etkinlik: Çocuk yazarlar kitaplarını imzaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yöntem Kolejinde İlkokul 2. sınıfta okuyan 17 öğrencinin yazdıkları hikayeler sınıf öğretmenleri Jiyan ATAK tarafından projelendirilerek Erda Yayınları tarafından kitaplaştırıldı. Kitapları basılan minik yazarlar için imza günü düzenlendi.

Kitapları basılan öğrenciler için okulun konferans salonunda imza günü düzenlendi. 1. Ben Bir Yazarım günü vesilesiyle düzenlenen etkinliğe, Prof. Dr. Fethi Demir, Yayın Yönetmeni ve Yazar Leyla Mihrinaz Engin, Yazar Rabia Gençay Bezir, çizimleri dijital ortama aktararak katkı sunan Erol Duran, öğrenci ve veliler olmak üzere kalabalık bir grup katıldı. Yapılan sunumdan sonra öğrenciler sahnede yerlerini alarak yazdıkları kitapların tanıtımlarını yaparak imzaladılar. Proje koordinatörlüğünü Jiyan Atak’ın yaptığı etkinlikte minik yazarlar Elif Defne Aydoğdu, Esila Erva Büyük, Engin Utku Gamsız, Hiranur Nurduhan, Kadir Taha Demir, Mehmet Emir Öz, Muhammet Ali Canbakış, Ronya Acar, Ronya Arslan, Osman Akbulut, Sarya Öykü Özer, Toprak Akbolat, Yusuf Renas Gündoğan, Yiğit Ali İkiz, Zeynep Ceyda Özkaya,  Zenda Ekin Yiğit ve Zerdeşt Özkaplan sunumdan sonra kitaplarını imzaladı.

 

İkinci etkinlik YYÜ’de yapıldı

 

Minik öğrencilerin ikinci ayağı ise Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi oldu. YYÜ Eğitim Fakültesinde düzenlenen Minik Yazarlar Öğretmen Adaylarıyla buluşuyor etkinliği altında yazarları, Yöntem Koleji Yetkililerini ve Erda Yayınlarını ağırladı. Program yöneticisi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği  Arş. Gör. Nebi Altunova ve Arş. Gör. Dr. Talha Çiçek minik yazarları teker teker tanıtarak, kitapları hakkında bilgi ve tanıtıma aracı oldular.

Büyük bir katılım ve ilgiyle karşılaşan yazarlar, ikinci kitap için çalışmalara başladıklarını duyurdular.

Van’da renkli etkinlik: Çocuk yazarlar kitaplarını imzaladı - minik yazarlar 1 Van’da renkli etkinlik: Çocuk yazarlar kitaplarını imzaladı - minik yazarlar1 Van’da renkli etkinlik: Çocuk yazarlar kitaplarını imzaladı - minik yazarlar2 Van’da renkli etkinlik: Çocuk yazarlar kitaplarını imzaladı - minik yazarlar3 Van’da renkli etkinlik: Çocuk yazarlar kitaplarını imzaladı - minik yazarlar4   Van’da renkli etkinlik: Çocuk yazarlar kitaplarını imzaladı - minik yazarlar5

 

Serhat News

Tepki Ver | mutlu3
3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da renkli etkinlik: Çocuk yazarlar kitaplarını imzaladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir