1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da yayla kavgası 3 kişi yaralandı

Van’da yayla kavgası 3 kişi yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Başkale ilçesinde yayla arazisi nedeniyle meydana gelen taşlı sopalı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralanmalar sonrasında bölgede gerginliğin devam ettiği, jandarmanın da geniş güvenlik tedbirleri aldığı öğrenildi.

Van’ın Başkale ilçesine bağlı Oğulveren Mahallesi ile mezraya mahalleye bağlı Mazılı mezrasında, yayla meselesi yüzünden yaşanan tartışma sonrası taşlı sopalı kavga yaşandı. Kavganın, mahallede oturanlar ile mezrada oturanlar arasında yaşandığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yaşanan taşlı sopalı kavga sonrasında biri kadın olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Başkale merkeze 70 kilometre mesafede bulunan Oğulveren Mahallesi ile mahalleye bağlı Mazılı Mezrası sakinleri arasında uzun zamandan beridir, yayla arazisinin kullanımı nedeniyle gerginlik bulunmaktaydı. Her iki yerleşim yeri sakinleri koyun sağmak için gittikleri yaylada yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Koyun sağmak için yaylada bulunan kadınların da olaya dahil olması ile meydana gelen kavgada biri kadın olmak 4 kişi yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, gerginliğin devam ettiği öğrenildi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da yayla kavgası 3 kişi yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir