1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’ın hangi ilçelerinde elektrik kesintisine gidilecek?

Van’ın hangi ilçelerinde elektrik kesintisine gidilecek?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, bu gün Van’ın 3 ilçesinde planlı elektrik kesintisine gidileceği duyurusu yapıldı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) yaptığı duyuruda, planlı bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyurusunu yaptı. Açıklamada, yapılan planlama dahilinde Van’ın 3 ilçesine bağlı bazı mahallelerde enerji kesintisi uygulanacağı açıklandı.

VEDAŞ tarafından yapılan bilgilendirmeye göre bugün İpekyolu, Edremit ve Özalp ilçelerine bağlı bazı mahallelerde elektrikler kesilecek.

İşte kesintiden etkilenecek olan mahalleler;

İpekyolu:

Saat 13.00 – 17.00 arasında; Yenimahalle, Karşıyaka, Seyyit Fehim Arvasi, Hacıbekir, Şabaniye, Selahattin Eyyubi, Kurubaş, Kevenli Mahalleleri İle Bağlı Sokaklar ve Bostaniçi TOKİ’de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Edremit:

Saat: 09.00 – 17.00 arasında; Mavikent Villaları, Süphan Mahallesine Bağlı Öztürk Sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Özalp:

Saat 10.00 – 12.00 arasında; Morçiçek ve Gültepe Köylerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Saat 13.00 – 15.00 arasında; Akgöl ve Yarım Ağıl Mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’ın hangi ilçelerinde elektrik kesintisine gidilecek?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir