1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’ın yeni markası: Kebapçı Celal

Van’ın yeni markası: Kebapçı Celal

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk şubesiyle Van’da hizmet sunan ve işletmeciliğini Mesut Adsaz, Tekin Adakan ve Tuncay Güneş’in yaptığı ‘Kebapçı Celal Restoranın’ 2. Şubesi de açılarak hizmete başladı.

 

İpekyolu Caddesi üzerinde hizmete açılan restoranın açılışına Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) ve Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, iş insanları ve birçok davetli katıldı. Keman dinletisinin ardından iş yerinin açılışını yapan iş insanı Zahir Kandaşoğlu, iş yeri ortaklarını, yapmış oldukları yatırımdan ve hizmetten dolayı kutladı.

 

Kandaşoğlu, “İlimizin gençleri girişimde bulunup çalışmalar yapmış. Tekin kardeşimiz ortaklarıyla beraber Van’a yeni bir marka getirmiştiler. Bu markanın da şu an 2. Şubesini açıyoruz. Van’ın esnafına, tüccarına, iş dünyasına yakışır çok güzel bir tesis, mekan yapılmış. Yapmış oldukları bu girişimlerinden dolayı tüm ortakları tebrik ediyorum.” dedi.

 

Van’ın yeni markası: Kebapçı Celal - kebapci Celal2

Van’ın gelişen bir il olduğunu belirten Kandaşoğlu; “Van’a her tesis ve her çalışma yakışır. İnşallah girişimcilerimiz bundan sonra daha güzel işler gerçekleştirecekler. Umudumuz gençliktir, bundan hiç şüphemiz yok. Böyle güzel işler yapmaları çok sevindirici ve gelecek adına güzel şeylerdir. Bu güzel günümüzde yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Bereketli ve bol kazançlar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Van’ın yeni markası: Kebapçı Celal - kabapci Celal3

 

İşletme ortağı Tekin Adakan ise, “Van’da 2. Şubemizin açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu açılışlarımızla beraber hem iş istihdamı sağlamayı hem de sektörde kaliteli hizmet ile adımızdan söz ettirmeyi amaçlıyoruz. Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

Kurdele kesiminden sonra iş yeri ortakları ve konuklarla beraber iş yeri gezildi. Kaynak: Wan Haber

Van’ın yeni markası: Kebapçı Celal - kebapcicelal4

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’ın yeni markası: Kebapçı Celal

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir