1. Haberler
  2. Güncel
  3. Vanspor’a umut olması beklenen Erol Temel kimdir?

Vanspor’a umut olması beklenen Erol Temel kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni bir umut ile gelecek günlerde Vanspor’un başına geçmesi beklenen, Vanspor’un eski as başkanı Erol Temel, bir anda ilgi odağı oldu. İş dünyasındaki başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Erol Temel, 18 temmuzda yapılacak kongre ile Vanspor’a başkan olması bekleniyor.

Bekleneni bir türlü veremeyen Vanspor, tam başarıyı göğüsleyecekken, yaşadığı iç çekişmeler ve özellikle yönetim kademesinde meydana gelen tartışma ve çekişmeler nedeniyle son virajda şampiyonluğu rakiplerine kaptırmaktadır.

Bu yıl da Vanlıların büyük bir heyecan ile beklediği şampiyonluk, yaşanan şike ve iç çekişmeler sonucunda umutlar başka bahara ertelendi. Şampiyonluk yarışında alenen Vanspor’un hakkı yenmesine rağmen buna yönelik ciddi bir tepkinin gösterilmemesi ciddi rahatsızlıklara neden olmuştu.

Tam da bu tartışmaların yaşandığı bir süreçte kongreye giden Vanspor, farklı tartışmaların odağında yer aldı. Eski başkan Feyat Kıyak yeniden başkan seçilirken, başka tartışmaların fitilinin de ateşlenmesine neden oldu.

Kongre sonrasında yeni bir gelişme ile Feyat Kıyak bir açıklama yayımlayarak yönetimi devredebileceğini açıklaması yeni bir umudun yeşermesine neden oldu. Feyat Kıyak’ın açıklamasında Erol Temel’in ismini zikretmesi, biranda gözlerin Temel’e çevrilmesine neden oldu.

Erol Temel kimdir?

18 Temmuz’da gerçekleştirilecek kongrede tek aday olması beklenilen Erol Temel’in Vanspor’a başkan olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

1982 yılında Van’ın Çaldıran ilçesine bağlı Direkli mahallesinde doğan Erol Temel, ilk ve ortaokulu Van’da, liseyi ise İstanbul’da bitirdi. Liseyi bitirdikten sonra genç yaşında iş hayatına atılan Temel, 1997 yılında İstanbul’da inşaat sektöründe boy gösterdi. Genç yaşında atıldığı iş hayatı ve inşaat sektöründe önemli işler başaran Temel, sonrasında girişimci ruhuyla İstanbul ve Kocaali’de önemli projelere imza attı.

Bugüne kadar onlarca projeyi bitiren Temel, Mabeyn İnşaat yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Temel, sadece iş hayatındaki başarıları ile tanınmamakta, doğup büyüdüğü kentin tek profesyonel takımı olan Vanspor’a yaptığı katkılarla da kendisinden söz ettirmeye başladı. Bir dönem Van İşadamları Derneğinde görev alan Temel, Van Vakfı ve Van Dernekler Federasyonu yönetiminde de çeşitli görevler üstlendi.

İki sezon Vanspor ’da yönetim kurulunda yer alan Temel, kulübün as başkanlık görevini de yürüttü. Gidişattan memnun olmayan Temel, geçen sezon As Başkanlık görevinden istifa etmiş, ancak aklı hep Vanspor’da kalmış, istifa etmiş olsa da Van’nın tek profesyonel takımı olan Vanspor’un sıkı takipçisi olmaktan hiç vazgeçmemişti.

Beklentiler, Temel’in başkan seçilmesi ile birlikte Vanspor’un şampiyonluk sevincini yaşamasıdır.

Serhat News

Tepki Ver | sinirli1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor’a umut olması beklenen Erol Temel kimdir?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir