1. Haberler
  2. Güncel
  3. Vanspor’da Erol Temel dönemi mi başlıyor?

Vanspor’da Erol Temel dönemi mi başlıyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük tartışmalara rağmen yeniden Vanspor başkanı olan Feyat Kıyak, yayınladığı mesaj ile ayrılık sinyali verdi. Kıyak’ın Erol Temel’in ismini zikretmesi gözleri Temel’e çevirdi.

Vanspor’a Başkan olduğu günden beri tartışmaların merkezinde yer alan, yapılan son kongre ile de çok sayıda suçlamalara maruz kalan Feyat Kıyak, yazılı olarak yaptığı açıklama ayrılık sinyali verdi.
Kıyak şu açıklamayı yaptı:

 “Sevgili Vanspor Sevdalıları, kıymetli hemşehrilerim;

Bilindiği üzere iki sezondur şehrimizin değeri olan Vansporumuzun başkanlığını yapmaktayım. Zor şartlarda aldığımız kulübümüzü her iki sezonda da şampiyonluk yarışı içerisinde tuttuk. Birlikte çok güzel sevinçlerimiz ve hüzünlerimiz oldu. Detaylı açıklamayı gerektiği taktirde ilerleyen günlerde siz değerli kamuoyuna sunacağım. Şuan önceliğimiz olan Vanspor kulübüdür. Bu vesileyle gerçekleştirdiğimiz kongre süreçlerimizde net bir adayın çıkmaması ve gerekli resmi başvuruların yapılmamasından dolayı tekrardan Vansporumuza başkan olma sorumluluğu hissettim. Günahı ve sevabıyla ilk gün nasıl sahip çıktıysak bugün de kulübün menfaatleri doğrultusunda yapılacak her türlü fedakarlığa hazır olduğumu bilmenizi isterim. Erol Temel ve Gökhan Hanoğlu hemşehrilerim ile yaptığımız istişareler sonucunda her zaman olduğu gibi bugün de kulübümüzün menfaatlerini gözetmek zorunda olduğumuz kanaatindeyiz. Bilinmesini isterim ki vaat ettikleri bu bütçe Vansporumuzun geleceği ve hedeflediği şampiyonluk açısından çok değerlidir. Böyle bir durum söz konusu iken bizlere yakışan Vansporumuzun önünde engel olmak yerine bu arkadaşlarımızın yanlarında ve tam destekçileri olmaktır. Bu bir veda değil; Nasıl ki başkanlık sürecimde Vansporumuzun şampiyonluğu ve marka değeri için gece gündüz demeden yol arkadaşlarımızla birlikte çaba sarfettiysek bugünden sonra da bir Vanlı kardeşiniz olarak ve Vanspor taraftarı olarak her türlü fedakarlığı yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Vanspor FK camiasına hizmet eden yönetici arkadaşlarına, hocalarına, futbolculara, tesis personeline ve taraftarlara teşekkür ediyoruz. Hayalleri olan kaybetmez. Hakkınızı helal edin.”

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor’da Erol Temel dönemi mi başlıyor?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir