1. Haberler
  2. Güncel
  3. Vanspor’da şaibeli kongre: Kıyak ailesi yönetime geçti

Vanspor’da şaibeli kongre: Kıyak ailesi yönetime geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024-2025 sezonu (TFF) 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Vanspor FK kongresini gerçekleştirdi. Taraftarların protesto ettiği kongrede, aday olan eski bir yöneticinin üyeliği silindiği için adaylığı geçersiz sayıldı. Bunun üzerine eski Başkan Ferhat Kıyak tek listeyle yeniden başkan seçildi.

 

Geçtiğimiz hafta oynayacağı grup ve rakipleri belli olan Vanspor, olağanüstü kongreye gitti. Kongrede mevcut başkan Feyat Kıyak tartışmalar içinde yeniden başkan seçildi.
Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan kongreye kimsenin katılmaması üzerine kongre çoğunluk aranmaksızın bugüne ertelenmişti. Bu gün çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilen kongrede yaşanan yoğun eleştiri ve tartışmalara rağmen yeni yönetim seçildi.
Kongrede aday olan Gökhan Hanoğlu isimli iş insanı, kongre esnasında kendisinin ve ekibinin üyeliğinin silinmesinden dolayı yarış dışı kaldı. Hanoğlu’nun bertaraf edildiği kongrede Feyat Kıyak tek listeyle aday oldu.

 

Taraftar protesto etti

Irkçı söylemlerinden dolayı sürekli olarak taraftarların hedefinde olan Feyat Kıyak, rakibi ve listesinde yer alan isimlerin üyeliklerinin silinmesinden dolayı da taraftarlardan ciddi tepki aldı.

Salonda bulunan taraftarlar kitlesi sık sık Kıyak aleyhine slogan atarak, onu istemediklerini ifade ettiler. Salonda konuşma yapan Feyat Kıyak ise, yine taraftar ve iş insanlarını hedef göstererek, “Amedspor’a verilen desteğin Vanspor’a neden verilmediği serzenişinde bulundu.

Yönetimde Kıyak saltanatı

Kongre sonucunda ortaya çıkan listede ise Feyat Kıyak ile aynı soyadı paylaşan çok sayıda kişinin yer alması ise dikkat çekti.

İşte yönetimdeki isimler:

Vanspor’da şaibeli kongre: Kıyak ailesi yönetime geçti - Van Spor

 

Serhat News

Vanspor Başkanı’ndan taraftarlara skandal sözler: Terörist, vatan haini

Vanspor’u eleştiren Gazeteci darp edildi

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor’da şaibeli kongre: Kıyak ailesi yönetime geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir