Yeşil Sol, Van halkını ‘Kadın Mitingi’ne davet etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşil Sol Parti, Serhat’ın birçok kentinde seçim çalışmalarına son hız devam ediyor. Yeşil Sol Van’da “Kadın Mitingi”ne ilişkin bildiri dağıtılırken, Kars ve Ağrı’da ise halkla bir araya geldi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Van İl Örgütü, 14 Mayıs seçimlerine dair 26 Nisan’da düzenleyeceği “Kadın Mitingi”ne ilişkin Cumhuriyet Caddesi’nde bildiri dağıtımı yaptı. Bildiri dağıtımına Yeşil Sol Parti Milletvekili adaylarından Gülcan Kaçmaz Sağyiğit, Sinan Çiftyürek, Taylan Ertaş ve çok sayıda kişi katıldı. Bildiri dağıtımı sırasında sık sık “Direne direne kazanacağız”, “ Jin Jiyan Azadî” sloganları atılarak zılgıtlar çekildi.

Yeşil Sol, Van halkını ‘Kadın Mitingi’ne davet etti - 690x450nc v 20 04 2023 yesil sol bildiri dagitimi7

Kars 

Yeşil Sol Parti, Kars milletvekili adayları Gülistan Kılıç Koçyiğit, Gülcan Alp, Sertaç Çelikaleli’nin katılımıyla, kent merkezinde seçim bürosu açıldı. Yeşil Sol Parti il binası önünde bir araya gelen aday ve beraberindeki heyet, açılışı yapılacak seçim bürosuna alkış ve zılgıtlarla yürüyerek halkı selamladı. Seçim büro açılışı öncesi konuşan Gülistan Kılıç Koçyiğit, “ Başladık geliyoruz. Edirne’den Kars’a, Hakkari’den Trakya’ya, Van’dan Ankara’ya sokaklar Yeşil Sol Parti’nin rüzgarı ile doldu. Ne mutlu bize ki, böyle bir halkın, böyle bir mücadelenin temsilcileriyiz” diye konuştu. 

Yeşil Sol, Van halkını ‘Kadın Mitingi’ne davet etti - yesil sol parti secim buro acilisi qers merkez2

Iğdır

Yeşil Sol Parti Iğdır adayı Aysel Aras ve Yilmaz Hun, seçim çalışmaları kapsamında Tuzluca ilçesinde esnaf ziyaret gerçekleştirdi ve yurttaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Adaylar, kent sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. İlk olarak seçim bürosunu ziyaret eden adaylar, daha sonra esnafları ziyaret etti. 

Adaylardan Hun, seçimlerde sandık güvenliğine işaret ederek, “14 Mayıs’ta Iğdır’da 2, Türkiye genelinde yaklaşık 100 vekil çıkaracağız. Bu faşist iktidarı göndereceğiz. Sandıklarımızı koruyup, oylarımıza sahip çıkalım” çağrısı yaptı. (MA)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeşil Sol, Van halkını ‘Kadın Mitingi’ne davet etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir